STE POZABILI PODATKE?

Lasni vstavek valovit z lasno upogljivo sponko razne barve VK-ROSY – VK-C8

41,48 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-ROSY Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Super lahkotno in lepo! Z novim sistemskim nosilcem iz glavnika in super elastičnega, tesno prilegajočega se traku za glavo (trak za klik) je ta 45 cm dolg, rahlo zvit model ROSY prav posebna novost v našem katalogu, ki bo prepričala tudi vas.

Nekoliko zvit lasni vložek, ki pade 45 cm – z ne samo neverjetno elegantnim, temveč tudi neprimerljivo lahkim sistemom pritrditve. Po vstavitvi majhnega glavnika svoje zavite lase zavijte z zelo elastičnim naglavnim trakom (klack trak), ki je natančno barvno usklajen s sintetičnimi lasmi, da ustvarite popoln oprijem.

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , , , , , , ,

Kolekcija

Stil las

TIP

Dolžina las

Barvna karta VK

vk barve las 1 - Lasni vstavek valovit z lasno upogljivo sponko razne barve VK-ROSY - VK-C8

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP