International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Select soft | Hair Society | Sintetična lasulja

452,00 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Luksuzna kolekcija Hair Society Ellen Select by Ellen Wille je definicija “brezčasne klasike”. Resnično pripravljen za nošenje , stresanje in oblikovanje s prsti. Ta eleganten, kratek slog ima resico, ki pade tik nad čeljustno kost in jo je mogoče oblikovati tako, da vam popolnoma ustreza. Lahka gostota zagotavlja udobje in polnost hkrati! Select ima podaljšano čipko od ušesa do ušesa, ki ponuja brezhibno naravno in brezšivno linijo las. Čudovita oblika Elleninega ročno vezanega vozla je vidna na celotnem monofilamentnem vrhu. Vrhunska sintetična vlakna, ki se uporabljajo za ustvarjanje Select, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las.

Luksuzna kolekcija Hair Society Ellen Wille je 100% ročno vezana, monofilamentna, s čudovitim čipkastim sprednjim delom. Ellen Wille je zasnovala konstrukcijo kapice Ultimate za udobje in lahkotno obrabo, ki zagotavlja idealno rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolno izgubo las.

Izberi barvo HS

, , , , , , , , , , ,
SILVER MIX 60.56
CHAMPAGNE ROOTED 22.16.23 | Light Beige Blonde, Medium Honey Blonde, and Platinum Blonde blend with Dark Roots
CHOCOLATE MIX 830.6.4 | Medium to Dark Brown base with Light Reddish Brown highlights
HOT CHOCOLATE MIX 6.30.33 | Medium Brown, Reddish Brown, and Light Auburn Blend
ESPRESSO MIX 4.6.2 | Darkest Brown base with a blend of Dark Brown and Warm Medium Brown throughout
SAND MIX 14.20.26 | Light Brown, Medium Honey Blonde, and Light Golden Blonde blend SAND MIX 14.20.26 | Svetlo rjava, srednje medena blond in svetlo zlata blond mešanica
SALT/PEPPER MIX 51.60.44 | Light Natural Brown with 75% Gray, Medium Brown with 70% Gray and Pure White Blend

Dolžina lasulje

Tip lasnih vlaken

Kapa lasulje izdelava

Brand blagovne znamke

Hair Society

Kaj se razlikuje glede izdelave HAIR SOCIETY WIGS KOLEKCIJA ? Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijo za udobno in lahkotno nošnjo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolno izgubo las. SHOP ELLEN WILLE: ELLEN WILLE LASULJE | ELLEN WILLE HAIRPIECES & TOPPERS | NARAVNI LAS HUMAN HAIR COLLECTION | EYE POWER COLLECTION | HAIRMania MOŠKE LASULJE |

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Select soft | Hair Society | Sintetična lasulja

452,00 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA