International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

GALA | Hair Society | Sintetična lasulja

426,00 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Lasulja Gala Ellen Wille Hair Society Collection je kratek, klasičen slog z mehkimi sloji.

Lasulja je 100% ročno vezana za največjo možno naravnost. Vsak posamezen las na kroni pokrovčka se vstavi posebej. Lahka kapica ima tudi podaljšano čipkasto sprednjo konstrukcijo za neviden zaključek las.

Ta lasulja je bila narejena iz najkvalitetnejših materialov in ima vrhunsko tehnologijo lasulje, ki ustvarja osupljiv videz za videz in občutek.

Gala diha z materiali, izbranimi zaradi njihove mehkobe za maksimalno udobje in kot nalašč za tiste z občutljivimi lasišči, alopecijo ali z izgubo las zaradi zdravil.

Lasulja je popolnoma pralna in priporočamo, da jo skrbite z uporabo kompleta za nego vlaken Ellen Wille.

Tip las: sintetični lasje.

Izdelava kapice: 100% ročno vezana – čipka spredaj.

Prikazana barva: Sandy Blonde Rooted

Velikost pokrovčka: povprečna (54 cm – 57 cm)

 

 

 

Izberi barvo HS

, , , , , , , , , , ,
NOUGAT ROOTED 10.16.8
BERNSTEIN-ROOTED 12.26.10 | Light Brown base with subtle Light Honey Blonde and Light Butterscotch Blonde highlights and Dark Roots
SAND MULTI ROOTED 24.14.23 | Lightest Brown and Medium Ash Blonde Blend with Light Brown Roots
SAND MIX 14.20.26 | Light Brown, Medium Honey Blonde, and Light Golden Blonde blend SAND MIX 14.20.26 | Svetlo rjava, srednje medena blond in svetlo zlata blond mešanica
SANDY-BLONDE-ROOTED 24..14.16 | Medium Honey Blonde, Light Ash Blonde, and Lightest Reddish Brown blend with Dark Roots
SALT/PEPPER MIX 51.60.44 | Light Natural Brown with 75% Gray, Medium Brown with 70% Gray and Pure White Blend
SILVER MIX 60.56
CHAMPAGNE ROOTED 22.16.23 | Light Beige Blonde, Medium Honey Blonde, and Platinum Blonde blend with Dark Roots
SNOW-MIX 60.56.58 | Pure Silver White with 10% Medium Brown & Silver White with 5% Light Brown blend

Kapa lasulje izdelava


Lasulje, ki so 100% ročno vezane, so narejene posebej za občutljiva lasišča. Dlake so posamično ročno vezane na fini til in jih težko razlikujemo od naravne rasti las. Ta lasulja je zračno prepustna, zaradi lahkotnosti pa je še posebej prijetno nositi.

Dolžina lasulje

Stil lasulje

Brand blagovne znamke

Hair Society

Kaj se razlikuje glede izdelave HAIR SOCIETY WIGS KOLEKCIJA ? Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijo za udobno in lahkotno nošnjo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolno izgubo las. SHOP ELLEN WILLE: ELLEN WILLE LASULJE | ELLEN WILLE HAIRPIECES & TOPPERS | NARAVNI LAS HUMAN HAIR COLLECTION | EYE POWER COLLECTION | HAIRMania MOŠKE LASULJE |

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

GALA | Hair Society | Sintetična lasulja

426,00 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA