61 / 100

Navodila za nego lasulj naravni lasje

Nega človeških las
Lasulja ali lasni vložek iz človeških las je posebej kakovosten kos izdelave. Človeški lasje so na splošno bolj robustni in vzdržljivi kot sintetični lasje. S pravilno nego boste dolgo uživali v svojem modelu človeških las. Pri Ellen Wille uporabljamo predvsem človeške lase remy. Pri tem visokokakovostnem človeškem lasu je bila pri obdelavi upoštevana smer rasti in ima nedotaknjeno plast prhljaja. Človeški lasje se lahko termično oblikujejo in zato ponujajo številne različice oblikovanja. Za čiščenje uporabljajte samo optimizirane negovalne izdelke, kot je Ellen Wille šampon za človeške lase iz serije Expert Care. Običajni izdelki za nego, kot so tisti, ki se uporabljajo za naravne lase, niso primerni za druge lase.

Kako pogosto je treba čistiti človeške lase?
Kako pogosto morate lasuljo ali lasni vložek čistiti iz človeških las, je zelo odvisno od intenzivnosti uporabe. Redno čiščenje bo podaljšalo življenjsko dobo drugega lasu in ohranilo njegov svilnat naravni sijaj. Naše priporočilo za dnevno, povprečno uporabo je čiščenje las približno enkrat ali dvakrat na teden. Prilagodite frekvenco glede na vsakodnevno aktivnost.

Navodila po korakih za čiščenje človeških las
Lasuljo ali lasni vložek iz človeških las položite na glavo iz stiropora Styling. Druge lase lahko pritrdite z zatičem. Izogibajte se prebadanju monofilamenta ali sprednje strani čipke.
Lase pred umivanjem razčešite z mehko krtačo z zaobljenimi ščetinami in previdno odstranite morebitne vozle. Če so v laseh ostali izdelki za oblikovanje človeških las, jih bo šampon za lasuljo pri naslednjem pranju sam raztopil.
Zdaj navlažite človeške lase lasulje ali lasnega vložka tako, da jih držite pod tekočo, mlačno vodo v smeri padanja – od korenin do konic. Modela ne postavljajte v vodno kopel.
Vzemite Ellen Wille šampon za človeške lase v velikosti lešnika in ga nežno vtrite od korenin do konic. Pri vmasiranju ne pritiskajte.
Ellen Wille šampon za človeške lase temeljito sperite pod čisto vodo, dokler ne izginejo ostanki šampona.
Izvedite drugo nego z balzamom za človeške lase Ellen Wille. Vzemite balzam v velikosti lešnika in ga ponovno nežno vmasirajte od dna proti konicam.
Drugič temeljito sperite človeške lase pod čisto, tekočo vodo. Lase previdno posušite z brisačo. Ne drgnite in ne stiskajte močno.
Vsak četrtič, ko končate tretma, namesto balzama uporabite masko Ellen Wille Human Hair Intensive Recovery Mask. To lase regenerira in jim daje vlago. Pustite, da obnovitvena maska ​​deluje 10 minut. Lase nato sperite pod mlačno vodo in jih nežno obrišite.
Posebno stojalo za lasuljo ali glava je idealna za sušenje modela človeških las na zraku. Lasni vložek ali lasuljo lahko nato oblikujete po želji.
Še en nasvet strokovnjaka za nego
Včasih morajo biti hitri časi: Enostavno nanesite nekaj razpršil Ellen Wille Care’n Repair na še vlažne lase in jih zatem ne izpirajte. Nega v spreju s popravljalnim učinkom lase navlaži in olajša razčesavanje – popolnoma brez izpiranja.

PRIPRAVA
Lasuljo dobro razščesite. Če želite to narediti, prosimo, uporabite krtačo s koničastimi  ščetini, kot je  ….( link )   KRTAČA ali grobi glavnik z zaobljenimi konci, kot je link . Pomembno! Ne uporabljajte glavnikov ali ščetk z ostrimi točkami.

PRANJE
Dodajte dva velikodušna pršila (2 žlice)  link  do in jo nato gladite.  Ne koštrajete  in ne drgnite! Končno sperite lasuljo. Postopek ponovite, če je zelo umazana.

Alternativno
Z roko roko držite lasuljo in  omogočite da teče mlačna  vodo od zgoraj navzdol skozi lasuljo in lase. Uporabite  šampon s pomočjo svoje proste roke na vrhu glave in gladka do konice ter z pomočjo glavnika razčesite in izperite.

NEGA sprey
Nanesite  BALM nekoliko oddaljeno od pokrova in ga potegnite v konice. Nato razčesite balzam od korenin do konca s pomočjo glavnika. Pustite 2-5 minut ali 10 minut, če ima lasulja veliko obrabe. Končno sperite lasuljo. Zavite lasuljo v brisačo in previdna osušitie.  Uporabljate spray ali  CONDITIONER za dodatno oskrbo in mehkobo.

SUŠENJE + STYLING
Idealno pustite, da brisača posuši lasuljo na zraku  na stojalu za lasulje ali na  glavi.

POZOR!
■ Balzam je namenjen samo za lase. Hranljive in maščobne snovi lahko uničijo vozle.
■ Samo operite lase, ko je to nujno, to je čim manj redko. Pogostost pranja je odvisna od tega, koliko poživite zaradi vsakodnevnih aktivnosti.
■ Med spanjem ne nosite lasulje.
■ Nikoli se ne dotikajte SUPER-FRONT (čipke spredaj), ko skrbite za njen styling
■ Vedno krtačite od zgoraj do navzdol!