STE POZABILI PODATKE?

Božične snežne maskote

Ponujamo vam maskote različnih kostumov za promocije vašega podjetja,  božičnega praznovanja, praznovanja Novega leta, pustnega karnevala, razstave, rojstno dnevne zabave, zabave, parade, noč čarovnic.

Ponujamo vam fantastične oglaševalske obleke, ki so kot nalašč za različne vrste promocijskih akcij ali tekmovanj. Velike plišaste maskote bodo pritegnile pozornost vseh. Odlični so tudi na velikih prireditvah, otroških igrah, športnih prireditvah itd.

Oglaševalni kostumi so učinkovit način, da neposredno pridete do potencialne stranke. Otroci jih imajo radi, odrasli pa tudi ne morejo mimo njih ravnodušno. Ko jih srečamo na ulici ali v nakupovalnem centru, pritegnejo veliko naklonjenosti vseh mimoidočih, ki jih želijo pobožati, se pogovarjati z njimi ali se fotografirati z njimi. To je eden odličnih načinov za učinkovito oglaševanje, s katerim lahko dosežete številne prejemnike.

Naša oglaševalska oblačila so odlične kakovosti. Vzdržljiva, udobena, prijetna na dotik, izdelan iz mehkega pliša. Njihova izdelava ustreza vsem varnostnim standardom, potrebnim za plišaste igrače.

Vabimo vas, da v kolikor ne najdete kostuma, ki ga želite da nas pokličete ali pošljete e-mail : info@lasulje.si  ter vam bomo pripravili ponudbo.

Lahko pa še pogledate ostale naše pustne kostume www.portia-bazar.com

Prikazovanje 1–12 od 14 rezultatov

TOP