,

Ali morem paziti na velikost lasulje pri nakupu?

kako merimo lasuljo glavo
59 / 100

Ali morem paziti na velikost lasulje pri nakupu?

Naše lasulje so zasnovane, preučene in izdelane tako, da so izjemno elastične in se zato lahko prilagajajo velikostim glave, ki se med seboj precej razlikujejo.
Nositi jih pomeni imeti občutek, da nosite tekmovalno plavalno kapo, ki se zelo dobro prilagaja obliki glave, ne pa togo kapo, morda precej veliko, ki “pleše” na glavi.

Da bi zagotovili najboljše “prileganje”, so že v fazi načrtovanja predvidene tri različne velikosti in vsak model je izdelan v tej določeni velikosti in ne v drugi.

Na splošno:

Če se v tehničnih značilnostih modela pojavi beseda “small” ali “petite”, potem gre za model majhne velikosti.

Če se v tehničnih značilnostih modela pojavi beseda “velik”, potem gre za model velike velikosti

Če se v tehničnih lastnostih modela pojavi beseda “regular”, potem gre za model v običajni velikosti

Vse modele v majhnih, običajnih ali velikih velikostih je mogoče najti preprosto z uporabo iskalnih filtrov na spletnem mestu, na preprost in intuitiven način.

Normalna velikost
Dobrih 90% ali več modelov na spletnem mestu je v običajni velikosti, saj se zaradi elastičnosti oblikovanja in izdelave redna velikost lahko prilagodi skoraj vsaki ženski glavi. Na splošno velja, da eden od naših modelov običajne velikosti ustreza “obsogom” od 52-53 do 57-58 centimetrov.

Narekovaji so uporabljeni, ker ne govorimo o pravem obsegu. Z merilnim trakom morate slediti liniji las in narediti celoten krog od čela do tilnika, ki poteka tik nad ušesi. Če najdete vrednost v navedenih mejah, lahko brez težav kupite izdelek običajne velikosti.

Velikost Majhna
Majhni modeli so pogosto, a ne vedno, namenjeni naši mlajši publiki. Z uporabo merilnega traku, kot je pravkar navedeno, bo dobro izbrati enega od redkih majhnih modelov le, če je obseg približno 49 – 53 centimetrov. V zelo posebnem primeru, ko so izmerjene vrednosti nižje od teh, se bo verjetno treba premakniti k konstrukciji po meri. Lahko pa nas kontaktirate in povprašate po metodah in ponudbi za naš poseg krčenja.

Velike lasulje za velike glave
Dame z “veliko” glavo se bodo verjetno morale obrniti na enega redkih modelov velikih postav. Govorimo o obsegih od 57-58 centimetrov pa vse do 61-62. Tudi tukaj je v zelo posebnem primeru, ko so izmerjene vrednosti višje od teh, dobro, da se premaknete k konstrukciji po meri. Lahko pa nas kontaktirate, da ugotovimo, ali in kako svoj najljubši model prilagoditi nekoliko večji glavi od povprečja.

 

0 odgovori

Pustite odgovor

Se želite pridružiti razpravi?
Prispevajte z vašim mnenjem!

Dodaj odgovor