STE POZABILI PODATKE?

Lasni vulumizer za volumen las Dutt svečana frizura 50 in 60 let VK-Q399

45,14 

Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-Q399BOBO Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Lepa, dodelano zapeta lasna bunkica, ki je narejena iz visokokakovostnih japonskih sintetičnih vlaken. Gornji vozel je z glavnikom in štirimi zankami za lasnice (lasnice niso vključene v obseg dobave) z izjemnim udobjem pritrjen na vaše lase. Zaradi majhne teže je udobno nositi.

Zelo širok lasni nastavek ali celo polovična lasulja, ki v obliki klasične fige, ki že dolgo ni več priljubljena pri tradicionalnih nošah in starejših ženskah, obdaja celoten zadnji del glave.

Premer 18 cm , višina 16 cm

Dodatne informacije

Kolekcija

Lasulja tip

Lasulje stil las

Izberi barvo VK-PER

, , ,

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP