STE POZABILI PODATKE?

Lasni Clip-In Toupet z Mikro-Clips Model: VK-L056

34,00 

Počisti

Opis

Dolg spredaj in voluminozni lasni vstavek s tremi mikro sponkami iz kakovostnih, toplotno odpornih sintetičnih vlaken.

Vpenjalni tupee / zgornji nastavek iz visokokakovostnih japonskih sintetičnih vlaken. Primerno za večji volumen vaših las in zapletene pričeske. S tremi varno mikro prijemajočimi se sponkami lahko lasnik enostavno nanesete na svoje lase brez frizerja (in ga tako enostavno odstranite)

Dolžina: približno 30 cm.

Priključek za pritrditev / zgornji del iz visokokakovostnih japonskih sintetičnih vlaken. Za medicinske in kozmetične namene je prav tako primeren kot preprosto za več volumna v lastnih glavnih laseh in dovršene pričeske. S tremi varno oprijetimi sponkami lahko frizuro enostavno nanesete na lastne lase brez frizerja (in jo odstranite prav tako enostavno).

Brand

vk

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , ,

Kolekcija

Stil las

Model

TIP

Dolžina las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP