STE POZABILI PODATKE?

Turban in ruta v enem Garbo | Ellen´s Headwear

84,18 

ellen wille 50th 66x60 - Turban in ruta v enem  Garbo | Ellen´s Headwear

Opis

Turban in ruta v enem Garbo | Ellen´s Headwear

Kolekcija Accents je narejena iz zelo mehkega in lahkega materiala. Ti turban šali so na voljo v različnih različnih vzorcih, tako da jih lahko uskladite s svojimi oblačili. So kot nalašč za vašo vsakodnevno uporabo.

Pridobite ta čudovit stil dva v enem z Garbo! Ellen Wille nas je osvojila s še enim čudovitim kosom pokrivala. Kljub večplastnemu videzu je ta damski turban še vedno lahek in zračen. Ustvarjen posebej za ženske z izpadanjem las, je ta stil zelo nežen do kože, medtem ko je zaradi privlačne zunanjosti popolna izbira za oblikovanje spomladanske in poletne obleke!

Material :

roza
Kapa: 95 % bombaž, 5 % elastan
Trak: 65 % bombaž, 35 % viskoza

malina, črna
Kapa: 95 % bombaž, 5 % elastan
Trak: 80 % viskoza, 20 % poliamid

siva, kavbojke, morska, bordojska, vinska
Kapa: 95 % bombaž, 5 % elastan
Trak: 100 % bombaž

 

 

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Turban in ruta v enem  Garbo | Ellen´s Headwear

Dodatne informacije

Izberi barvo turban

, , , , , , ,

Kolekcija

Lasulja tip

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP