STE POZABILI PODATKE?

Znižano! -25.6%

Kapa turban Meda | Ellen’s Headwear

43,92 59,12 

Počisti
ellen wille 50th 66x60 - Kapa turban Meda | Ellen's Headwear

Opis

Meda Turban Ellen Wille mehko leži na vašem lasišču in iz dneva v dan služi elegantno! Ta trendovski turban skupaj s pikčastim potiskom ustvarja bolj mladostno in moderno podobo.

Meda Turban je na vaši koži bolj gladek kot med, da ne povzroči pordelosti ali drgnjenja.

Udobje na glavi: Zelo prijazen na super občutljivih lasiščih, ta turban je bil ustvarjen za tiste, ki se zdravijo s kemoterapijo, ali za vse, ki imate medicinsko izpadanje las. Tesno, a zračno, ga lahko udobno nosite ves dan. Ta turban je zasnovan tako, da blaži glavo z mehkobo vzglavnikov in je na voljo v različnih barvah.

Velikost: Povprečna

Material :

marine, bordeaux, black, grey
95 % Bamboo Viscose, 5 % Elastane

blue white, fire mix,
Shell: 95 % Polyester, 5 % Elastane
Lining: 95% Bamboo Viscose, 5 % Elastane

taupe mix, dark sand
Shell: 91 % Acrylic, 9 % Wool
Lining: 95% Bamboo Viscose, 5 % Elastane

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 66x60 - Kapa turban Meda | Ellen's Headwear

Dodatne informacije

Izberi barvo pokrivala

, , , , , , ,

Kolekcija

TOP