STE POZABILI PODATKE?

Ruta šal Toya Ellen Wille

47,58 

Product Code: N/A EAN: Šifra: EWH-TOYA Kategorije: , , , Oznaki: ,
ellen wille 50th 66x60 - Ruta šal Toya Ellen Wille

Opis

Ta zmerna, a elegantna ruta z abstraktnim vzorcem je osnovni stilski dodatek, nepogrešljiva modna garderoba, ki še nikoli ni izgubila svoje priljubljenosti. Priročen in udoben šal ni le zaščita pred soncem, mrazom in prahom. Je moden kos oblačila, ki ustvarja razpoloženje in ustvarja vaš edinstven slog.

Tkanina glavnega izdelka:

Modal je okolju prijazna tkanina, pridobljena iz celuloze bukve ali evkaliptusa. Pokrivala iz modala imajo visoko trdnost in minimalno težo, odlično ohranjajo obliko, se ne gubajo ali raztegnejo, ne izgubljajo in stabilno ohranjajo barvo. Zaradi visoke higroskopnosti material dobro prepušča zrak, vpija vlago in ohranja kožo suho

Zbirka:

Ellen’s Headwear je živahna kolekcija pokrival nemškega podjetja ELLEN WILLE. Široka paleta klobukov, rut in trakov ter velika izbira barv, od mirnih pastelnih barv do svetlih in drznih potiskov, lahko razveselijo in okrasijo marsikatero žensko.

100 % Modal

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Ruta šal Toya Ellen Wille

Dodatne informacije

Kolekcija

Izberi barvo turban

,

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP