STE POZABILI PODATKE?

RAZPRODANO

Bye Bra – Silicon pokrivala za bradavičke kožna 2 par

12,14 

Ni na zalogi

Product Code: N/A Šifra: EP-E27369 Kategoriji: , Oznake: , , , , , ,

Opis

Pridobite si najkvalitetnejše silikonske prevleke za bradavice, ki so na voljo na trgu danes, ponovno uporabne do 15-krat in dermatološko testirane s SGS! Pokrivala so sestavljena iz lepilne zadnje strani z mehko sprednjo stranjo. Te cvetlične silikonske prevleke za bradavice so kot nalašč za vsakodnevno nošenje. Prikrivajo izbokline bradavic in bodo zaščitile vaše bradavičke, ne glede na to, ali nosite nedrček ali ne.

Prevleke za bradavice so narejene iz mehkega materiala in dajejo prsi lepo naraven videz. Prevleke iz silikonskih bradavic so širše in debelejše od prevleke iz svilene bradavice. Priporočamo uporabo silikonskih pokrovov za bradavice za manj formalne obrabe ali v primeru večjih areola okoli bradavice. Priporočamo tudi uporabo silikonskih pokrovčkov za bradavice z občutljivimi areolami, saj imajo lepilno moč kot pokrovi za svilene bradavice.

Menimo, da je ključnega pomena, da zagotovimo, da so izdelki, ki jih ponujamo, izjemno kakovostni. Na žalost najdemo veliko spletnih trgovin, ki prodajajo ponarejene ovitke, narejene iz snovi, ki niso testirane in niso varne za kožo.

Lepilni pokrovi za bradavice iz silikona so dobra rešitev za prikrivanje vidnih bradavic in jih je mogoče enostavno nanesti na prsi. V paketu sta dva para.

Na naši spletni strani lahko izbirate med dvema vrstama – svilenimi ali silikonskimi prevlekami za bradavice. Obe vrsti delujeta odlično, vendar je vsaka vrsta najprimernejša za določen namen. Priporočamo, da so silikonske prevleke za bradavice, če imate oblačila, ki veliko drgnejo, ali če imate velike in občutljive areole, saj je silikonski pokrov bradavic večji od njegovega svilenega kolega in ima manjšo moč lepila. Kljub potenju bosta ostala pokrova bradavičke; če pa se veliko znojite, priporočamo, da uporabite prevleke iz svilenih bradavic, saj imajo močnejše lepilo in zato držijo bolje kot pokrovi za bradavice iz silikona.

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP