STE POZABILI PODATKE?

RAZPRODANO

Bye Bra – Petal pokrivala za bradavičke Nude

12,14 

Ni na zalogi

Product Code: N/A Šifra: EP-E29200 Kategoriji: , Oznake: , , , , , ,

Opis

Ti cvetlični pokrovi za bradavice iz silikona so idealni za prikrivanje bradavic in zaščito bradavic. Ovitki Petal Nipple so narejeni iz mehkega materiala in dajejo prsi lepo naraven videz. Priporočamo uporabo silikonskih pokrovov za bradavice za manj formalne obrabe ali v primeru večjih areola okoli bradavice. Ovitki Petal Nipple so kot nalašč za kombiniranje z oblekami, oblekami, majicami in kopalnimi oblekami.

Silikonske prevleke vrhunske kakovosti, večkratne za ponovno uporabo. Pokrivala so sestavljena iz lepilne zadnje strani in mehke sprednje strani. Te cvetlične prevleke za bradavice so idealne za vsakodnevno uporabo. Prikrili bodo izbokline bradavic in zaščitili vaše bradavičke.

Priporočamo silikonske prevleke za bradavice, če imate oblačila, ki veliko trljajo ali če imate večje in občutljive areole. Pokrovke za bradavice bodo kljub potenju ostali na mestu.

– 1 par v zavitku
– Material: 52% poliester in 48% Bio Gel

Navodila:
– Očistite bradavice, da odstranite morebitno olje in ostanke telesa s kože.
– Bradavice posušite z brisačo.
– Nanesite pokrovčke bradavičk na eni strani naenkrat. Prepričajte se, da je bradavica med nanosom na sredini pokrova bradavice. Če s položajem niste zadovoljni, olupite in poskusite znova.
– Pokrov bradavice rahlo pritisnite na kožo, da se pritrdi.

Priporočamo, da na brazgotinah, ranah ali občutljivi koži ne uporabljate prevleke za bradavice.

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP