STE POZABILI PODATKE?

Bye Bra – Flexible Low Back Straps 2-Hook kožna (2x)

12,14 

Product Code: N/A Šifra: EP-E29180 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Bye Bra ponuja novo generacijo pasov z nizkim hrbtom s prilagodljivimi konci, ki ustrezajo vsakemu nedrčku z 2 kavlji. Pašček z nizkim hrbtom je trak nedrčka brez hrbta, ki nedrček potegne navzdol, da ga ni mogoče videti.

Zaradi številnih različnih blagovnih znamk obstajajo različna zapirala nedrčka, ki ne ustrezajo vedno tradicionalnemu pasu z nizkim hrbtom. Veliko blagovnih znamk uporablja različne širine med modrčki. Nekatere blagovne znamke uporabljajo velikost reza 28, nekatere 38 mm. S prilagodljivimi konicami stranskega pasu Bye Bra lahko zagotovite, da bo ustrezal kateremu izmed nedrčkov, ki jih imate. S spodnjimi pasovi na hrbtu Bye Bra ste prepričani, da se bo vaš nedrček z dvema kljukama prilegal. Mehak material zagotavlja izredno mehak dotik kože, povečuje udobje uporabnika, prožni konci pa spodnji zadnji pas olajšajo pritrditev na katerikoli modrček.

Pasovi za nedrček z nizkim hrbtom so posebej oblikovani trakovi, ki se križajo spodaj na hrbtu, nato pa se ovijo in zaprejo spredaj. To ženskam omogoča podporo in pokrivanje nedrčka, ne da bi pri tem pokvarili učinek obleke brez hrbta, poročne obleke ali maturantskega plesa. Podramnica nedrčka z nizkim hrbtom potegne nedrček navzdol, da ga ni mogoče videti. Zdaj lahko samozavestno nosite vrhove in obleke z nizkim naslonom. Preverite sliko in se odločite, ali je vaša obleka primerna za naramnice nedrčka z nizkim hrbtom. Pašček nedrčka na spodnjem delu hrbta je na voljo v več embalažah dveh barv: črno-bela, dve goli barvi, dve rjavi barvi in ​​kombinacija rdečega in roza pasu z nizkim hrbtom.
 Pašček nedrčka z nizkim hrbtom je zelo preprost za uporabo. Na modrček pritrdite spodnji pas spodnjega dela nedrčka, ga prekrižite in pritrdite spredaj.

Naramnice nedrčka z nizkim hrbtom Podrobnosti:
– 2 izdelka v zavitku
– Lahko se uporablja tudi za zapiranje nedrčka 38 mm.
– Na voljo je več barv
– Spušča nedrček do 10 centimetrov
– Nastavljiv drsnik za popolno prileganje in udobje
– Diskreten jermen ostane na mestu in ne zdrsne.
– Ročno pranje
– Prilega vsem modrčkom z 2 kavlji
– Materiali: kavlji 100% najlon, trak 88% poliamid, 12% elastan

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP