STE POZABILI PODATKE?

Vanilla | Power Pieces | Sintetični lasni vstavek

70,76 

Počisti
ellen wille 50th 66x60 - Vanilla | Power Pieces | Sintetični lasni vstavek

Opis

Vanilija je iz kolekcije Power Pieces. Ta kos ima elegantne valove , ki jih imajo vsi radi. Dlje spredaj in ob strani vam daje veliko polnosti.

Vanilija je odlična alternativa k nošenju polne lasulje. Zasnovan z elastičnim okroglim trakom, ki se prilega vzdolž linije las in se odpre na območju krošnje. Kot nalašč za nošenje s katerim koli klobukom ali najljubšimi pokrivali za glavo, da boste ohlajeni in udobni. Vanilija ne prihaja s prikazano glavo.

Opomba : Vanilija  vstavku ni priložena prikazana kapa, le to kupite posebej.

Barva na sliki lasnega vstavka  : VANILLA by ELLEN WILLE je LIGHT BLONDE

Izdelava : Wefted 

Kaj je votek? Votek za lase je v svoji osnovni obliki zbirka pramenov las, prišitih na super tanek trak iz tkanine, ki je pripravljen, da vaš stilist deluje v laseh.

Wefted caps – “Okrogle kape”, znane tudi kot “brez kape”, so najpogostejše konstrukcije kapic za lasulje, so značilne vrste votka iz sintetičnih vlaken ali človeških las, ki so sešiti v obliki klobuka, brez podložke.

Dolžina: 18 – 33 cm

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 66x60 - Vanilla | Power Pieces | Sintetični lasni vstavek

Dodatne informacije

Izberi barvo PPC

, , , , , , , ,

Kolekcija

Material las:

Dolžina las

TIP

Izdelave kapice

TOP