STE POZABILI PODATKE?

Lasulja z dolžino ramen ombre črna platinasta Model : VK-ZM-1733

73,20 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-ZM-1733 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Senzacionalno kul ženska lasulja – lasje, ki s plemenitim valom padajo okoli drsnega srednjega prereza in zelo obsežni lasje, so ohranjeni v vznemirljivo lepi ombre mešanici črnih korenin in svetlo blond dolžin. Za prave dive.

Visokokakovostna lasulja iz svilnatih, sijočih japonskih sintetičnih vlaken zavajajoče resničnega videza. Majhna teža in obdelava na zračnih pletenicah zagotavljata udobno prileganje. Velikost lahko prilagodite s kavlji do obsega glave 60 cm. V zgornji del lasulje je prišita imitacija lasišča.

Dolžina: cca 50 cm

Brand

vk

Dodatne informacije

Kolekcija

Izberi barvo VK-PER

Lasulje dolžina las

Spol

Lasulje model

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP