STE POZABILI PODATKE?

Lasulja srednje dolga Fever Professional SOPHIA PBL-42506, blond

89,00 

Opis

Fever SOPHIA blond lasulja
Profesionalna blond lasulja, oblikovana z največjo skrbnostjo, je vaš AS v rokavu. S takšnim okrasom bo vsaka zabava vaša. Svetlolasa lepotica bo srce vseh moških v okolju utripala hitreje in močneje.

Čas je za odlično WOW in večno ličenje! Čutna blond lasulja je fenomenalna rešitev za ženske s spremenljivo osebnostjo. Vsi vemo, da je pravi dami težko ugajati. Ko si zaželi klasično ravno pričesko, drugi dan sanja o seksi valovih na glavi. Sintetične lase lahko oblikujete in oblikujete na različne načine s sušilcem za lase, kodralnikom ali celo z ravnalnikom. Zahvaljujoč temu boste vsakič drugačni, posebni, neponovljivi in ​​predvsem med prijatelji neprepoznavni. Privlačen kroj fantastično poudarja ženski obraz.

Profesionalna kakovostna lasulja, katere lasje izgledajo in se “obnašajo” zelo naravno.

Lasulja iz sintetičnih las, ki jo lahko operete, posušite in prosto oblikujete z istimi napravami kot naravne lase. Temperaturno obstojen do 120 ° C. Zbirka Fever Professional vključuje več kot 100 različnih modelov in barv. Izberite lasuljo, ki vam ustreza, in uživajte v novem, lepem videzu.

Dodatne informacije

Kolekcija

Dolžina las

Material las:

TIP

Osnovna barva las

TOP