STE POZABILI PODATKE?

Lasulja kratka rjava ženska Model: VK-GFW1270

73,20 

Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-GFW1270 Kategoriji: , Oznake: , ,
ellen wille 50th 66x60 - Lasulja kratka rjava ženska Model: VK-GFW1270

Opis

Sassy, ​​ zapeljiva  lasulja s kratkimi lasmi za ženske z mešanimi rjavimi lasmi. Dolžina približno 25 cm. Barvna koda: 4T33.

Kakovostna lasulja iz svilnatih, sijočih, varljivo japonskih sintetičnih vlaken resničnega videza. Majhna teža in obdelava na zračnih pletenicah zagotavljata udobno prileganje. Velikost je mogoče prilagoditi do obsega glave 60 cm s pritrdilnimi elementi s kavlji.

Material: 100% poliester
Barva (koda): rjava (4T33)
Dolžina: približno 15 cm

Številka izdelka: GFW1270-4T33

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Lasulja kratka rjava ženska Model: VK-GFW1270

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

Kolekcija

Lasulje dolžina las

Lasulje material las

Lasulja tip

Lasulje model

TOP