STE POZABILI PODATKE?

Lasulja kratka gladka volumen mahagoni Model : VK-H2029E

90,28 

EAN: Šifra: VK-H2029E Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Zelo zapeljiva, obsežna ženska lasulja – voluminozno počesana pod zgornjimi lasmi, ki padajo do ramen, in v očarljivi mešanici rjavih (mahagoni). Barvna koda: 2T33. Dolžina: cca 40 cm.

Visokokakovostna lasulja iz svilnatih, sijočih japonskih sintetičnih vlaken zavajajoče resničnega videza. Majhna teža in obdelava na zračnih pletenicah zagotavljata udobno prileganje.

Velikost je mogoče prilagoditi do obsega glave 60 cm s pomočjo zaponk s kavljem. V zgornji del lasulje je prišita imitacija lasišča.

Barvna koda: 2T33
Dolžina: cca 40 cm

 

Brand

vk

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

Lasulje dolžina las

Kolekcija

Lasulje material las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP