STE POZABILI PODATKE?

Lasulja kratka Fever Professional ELISE PBl-42563 bob, blond

101,81 

EAN: N/A Šifra: PBL-42563 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Fever Professional ELISA roza lasulja z resicami
Fever Professional roza lasulja z resicami. Kar odlikuje to lasuljo je zagotovo kakovostna in lepa barva. Njeni sintetični lasje so videti in se “obnašajo” kot naravni, lahko jih umijete, posušite in svobodno oblikujete s sušilcem, likalnikom ali kodralnikom. Odporen je na temperaturo do 120 °C. Zbirka Fever Professional vključuje več kot 100 različnih dizajnov in barv. Izberite lasuljo, ki vam ustreza in uživajte v novem, lepem videzu.

Če iščete nekaj po razumni ceni in hkrati visoki kakovosti, vam zagotavljamo, da vam bo všeč čudovita roza lasulja ELISE.

Dodatne informacije

Kolekcija

Material las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP