STE POZABILI PODATKE?

Znižano! -34%

Kratka Cosplay Bob roza lasulja Model: GF-W248F

48,80 

Product Code: N/A EAN: 4260451450304 Šifra: VK-GF-W248F Kategorije: , , , Oznake: , , , ,

Opis

Bob lasulja, narejena v mešanici svetlo roza odtenkov z ravnimi šiška. Barvna koda: TF2315 / TF2317. Dolžina: približno 25 cm.

Kakovostna lasulja iz svilnatih, bleščečih, varljivo resničnih japonskih sintetičnih vlaken. Majhna teža in obdelava na zračnih pletenicah zagotavljata udobno prileganje. S pritrdilnimi elementi s kavlji lahko nastavite velikost do obsega glave 60 cm. V zgornji del lasulje je prišito imitacijo lasišča. Navodila za nego v nemščini, angleščini, italijanščini in španščini. Poceni in diskretna dostava.

100% poliester
Model: GF-W248F

Barvna koda: TF2315 / TF2317
Dolžina: približno 25 cm

 

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP