STE POZABILI PODATKE?

Kratka gladka lasulja razne barve Model : VK-6082

73,20 

Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-6082 Kategorije: , , , , Oznaka:

Opis

Kratka lasulja za ženske z elegantno stranjo in frizuro.

Kakovostne lasulje znamke  ® by VK Event Fashion so priporočljive za vsakodnevno uporabo s skrbno obdelavo in realističnim učinkom. Lasulje so na voljo v več sto priljubljenih odbitkih za osebno uporabo, za preoblačenje, za čas, dokler ne boste imeli svoje dolge polne lase. Lahko pa najdete tudi modele lasulj v ekstravagantnih barvah ali zgodovinske pričeske za cosplay, gledališče, film, LARP in zgodovinske igre pod to priljubljeno blagovno znamko v enako prepričljivi kakovosti.

S to lasuljo so lasje iz visokokakovostnih, varljivo resničnih sintetičnih vlaken trdno prišiti na odprto kapico lasulje. Takšne kapice zagotavljajo visoko udobje pri nošenju z optimalnim kroženjem zraka in majhno težo. Lasulja se udobno prilega obsegu glave do 60 cm. Lasuljo prilagodimo manjšim velikostim glave s sistemom kljukic in jezičkov, ki so všiti na zadnji strani kape – zelo preprosto, varno in priročno. Popolno, naravno prileganje in nedrseč oprijem. V zgornji del lasulje je všita imitacija lasišča za še bolj naraven razdelek las.

 

Material: 100% poliester

Model: 6082

Dolžina: cca 20 cm

 

Brand

vk

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , , ,

Lasulje dolžina las

Lasulje stil las

Material

100% Polyester

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP