STE POZABILI PODATKE?

Znižano! -21.4%

Lasulja zelo dolga visokokakovostni sintetični lasje 80 cm razne barve Model : VK-3217

85,40 108,65 

Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-3217 Kategorije: , , , Oznake: , , , , , , , ,

Opis

V tej lasulji iz votka so lasje narejeni iz visokokakovostnih, varljivo pravih sintetičnih vlaken in prišiti na odprto kapico lasulje. Takšne kapice za lasulje zagotavljajo z optimalno cirkulacijo zraka in nizko težo visoko udobje pri nošenju. Lasulja se udobno prilega obsegu glave do 60 cm. Lasulja je prilagojena manjšim velikostim glave s pomočjo sistema kavljev in jezičkov, prišitih v zadnji del kapice – zelo enostavno, varno in priročno. Popolno, naravno prileganje in nedrseče oprijem. V zgornji del lasulje je všita imitacija lasišča za še bolj naraven razcep las.

Visokokakovostna lasulja iz svilnatega, sijočega japonskega sintetičnega vlakna zavajajoče resničnega videza. Majhna teža in obdelava na zračnih pletenicah zagotavljata udobno prileganje. V zgornji del lasulje je prišita imitacija lasišča. S kljukastimi sponkami je mogoče velikost regulirati do obsega glave 60 cm.

Visokokakovostni sintetični lasje

Dolžina v cm 80

Brand

vk

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasulja tip

Lasulje material las

Lasulje model

Lasulje dolžina las

,

Lasulje izdelava kapice

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

Morda vam bo prav tako všeč…

TOP