STE POZABILI PODATKE?

Lasulja dolga stopničasta valovita Model: 9669EL

97,60 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-9669EL Kategorija: Oznaka:

Opis

Kakovostne lasulje blagovne znamke WIG ME UP ® znamke  so priporočljive za vsakodnevno uporabo s skrbno obdelavo in življenjskim učinkom. Lasulje so na voljo v stotinah priljubljenih nians barv  za medicinsko in kozmetično uporabo.

V tej lasulji votka so lasje iz kakovostnih, varljivo resničnih sintetičnih vlaken trdno prišiti na odprto kapico lasulje. Takšne kapice lasulje zagotavljajo optimalno kroženje zraka in majhno težo visoko udobje nošenja. Lasulja se udobno prilega obsegu glave do 60 cm. Lasulja se prilagodi manjšim velikostim glave s pomočjo sistema kljuk in jezičkov, prišitih na zadnji strani kapice – zelo enostavno, varno in priročno. Popolno, naravno prileganje in nedrseče držanje. V zgornji del lasulje je všita imitacija lasišča za še bolj naraven del las.

 

Material: 100% poliester
Model: 9669EL

Dolžina: približno 70 cm

 

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , ,

Lasulje stil las

Kolekcija

Lasulje dolžina las

Lasulje material las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP