STE POZABILI PODATKE?

Lasulja krep kodrasta črno siva hipi čarovnica Model: VK-09428

85,40 

Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-09428 Kategorije: , , , , , Oznake: , , , , ,

Opis

Zelo dolga in voluminozna lasulja za ženske in moške za noč čarovnic in karneval – divje nagubani lasje so skoraj v stilu rasta speti v črno-sivo lisasto preprogo, ki je idealna za preobleko v starega hipija ali čarovnico ali norega in zlobnega čarovnika.

Cool party lasulja  iz sintetičnih vlaken, paša za oči na vsaki kostumski zabavi! Majhna teža in obdelava na zračni mrežici za lase zagotavljata udobno prileganje. Zahvaljujoč mrežici za lase se lasulja prilagodi vsaki velikosti glave, vendar z maksimalnim obsegom glave 62 cm.

Brand

vk

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

Lasulje dolžina las

,

Lasulje material las

Tema

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP