STE POZABILI PODATKE?

Lasulja kodrasti lasje mešanica rdeče blondinke: Model: VK-VK-35

72,95 

Počisti

Opis

Lasulja kodrasti lasje izredno kodrasta voluminozna mešanica rdeče blondinke

Glava kodrov! Ta ženska lasulja je oblikovana v ogromno količino s skoraj vijoličnimi kodri. Model je na voljo v različnih barvah – tukaj je mešanica temno bakrene rdeče in bakrene blondinke.

Kakovostne lasulje znamke WIG ME UP ® za vsakodnevno uporabo s skrbno obdelavo in naravnim učinkom. Lasulje so na voljo v stotinah priljubljenih odbitkov za osebno uporabo, za navzkrižno oblačenje, za obdobje do lastnih dolgih in polnih las. Toda tudi modele lasulje v ekstravagantnih barvah ali zgodovinske pričeske za cosplay, gledališče, film, LARP in zgodovinske igre lahko najdete pod to priljubljeno blagovno znamko v enaki prepričljivi kakovosti.

V tej votkani lasulji so lasje iz kakovostnega, varljivo pravega sintetičnega vlakna trdno prišiveni na odprt pokrov lasulje. Takšne kape lasul zagotavljajo visoko raven udobja z optimalno cirkulacijo zraka in njihovo majhno težo. Lasulja se udobno prilega na obseg glave do 60 cm. Lasulja je prilagojena na manjše velikosti glave s sistemom kljukic in jezičkov, všitih v zadnji del pokrovčka – zelo enostavno, varno in priročno. Popoln, naraven in nedrseč oprijem.

 

Dolžina: približno 50 cm

 

Dodatne informacije

Barva splosna

Izberi barvo VK-PER

Material las:

Dolžina las

,

Model :

Kolekcija

TOP