STE POZABILI PODATKE?

Lasulja Diva 80-ih valovita razne barve Model: VK-WL-3010

110,00 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-WL-3010 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Čudovita ženska lasulja – dovršeno dražen videz z valovi in ​​velikani na glavi, popolnoma v slogu dive iz mila in kina 80 -ih, na voljo tukaj v oranžno rdeči barvi.

Kakovostne lasulje znamke WIG ME UP ® iz VK Event Fashion so priporočljive za vsakodnevno uporabo s skrbno obdelavo in naravnim učinkom. Lasulje so na voljo v stotinah priljubljenih odbitkov za osebno uporabo, za navzkrižno oblačenje, za obdobje do lastnih dolgih in polnih las. Toda tudi modele lasulje v ekstravagantnih barvah ali zgodovinske pričeske za cosplay, gledališče, film, LARP in zgodovinske igre lahko najdete pod to priljubljeno blagovno znamko v enaki prepričljivi kakovosti.

V tej votkani lasulji so lasje iz kakovostnega, varljivo pravega sintetičnega vlakna trdno prišiveni na odprt pokrov lasulje. Takšne kape lasul zagotavljajo visoko raven udobja z optimalno cirkulacijo zraka in njihovo majhno težo. Lasulja se udobno prilega na obseg glave do 60 cm. Lasulja je prilagojena na manjše velikosti glave s sistemom kljukic in jezičkov, všitih v zadnji del pokrovčka – zelo enostavno, varno in priročno. Glavnik v predelu čela zagotavlja popolno, naravno prileganje in nedrseč oprijem.

 

Dolžina: približno 45 cm

 

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , , , , , , ,

Kolekcija

Lasulje material las

Lasulje model

Lasulje dolžina las

,

Barva splosna

, , , , ,

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP