STE POZABILI PODATKE?

Lasulja Afro ombre kodri Model: VK-803AD

115,00 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-803AD Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Prefinjeno oblikovana ženska lasulja – ne navdušuje le živahna ombre mešanica črnih in temno rjavih delov, temveč tudi krepki afro kodri, ki se igrajo po lepi stranski ločitvi.

Kakovostna lasulja iz svilnatih, sijočih, varljivo videti japonskih sintetičnih vlaken. Majhna teža in obdelava na dihajočih pletenicah zagotavljata udobno prileganje. V zgornji del lasulje je všita imitacija lasišča. S pritrdilnimi kljukami lahko velikost nastavite do obsega glave 60 cm.

100% poliester

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , ,

Lasulje material las

Lasulje dolžina las

,

Lasulje stil las

Lasulje model

Lasulja tip

Kolekcija

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP