FORGOT YOUR DETAILS?

River Mono lasulja Raquel Welch Urban Styles

 240,50

Počisti
Šifra: EW-RIVERKategorija: Oznaki: ,

Opis

Mono River  lasulja iz raquel Welch Urban Styles je osupljiv nov dodatek k temu čudovitemu razponu. V to elegantno, asimetrično obliko smo se zaljubili, skupaj z odmikom MONOFILAMENTA. Reka Mono naj bi bila najboljši prodajalec.

Funky, bočna obrabljena rezila meri 20 cm. Lahko imate bodisi sultan videz in pometanje na stran, ali pa skrivnostni in ste na pasti pasti na obraz. Oglejte si celoten 360 pogled, da vidite, kako čudovito je reka Mono.

Na to žensko lasuljo je povsem naraven videz, od sodobne obrobja do srčkanega, stožčastega hrbta. Naravno sledite vaši obliki, tako da bodo vaši lasni skrivnosti popolnoma neopazni.

Slastni trezor meri 4 cm, zato je obširno pokritost, če nosite to lasuljo Raquel Welch nad svojimi lasmi.

Lepo, sodobno, lahkotno in popolnoma naravno. Mi ljubimo reko Mono in prepričani smo, da boste tudi vi!ate rooted, hazelnut rooted, tobacco rooted, bernstein rooted, sandmulti rooted, sand rooted, sandyblonde rooted, champagne rooted, auburn rooted, ginger rooted, salt/pepper rooted, snow mixfted

Če potrebujete nasvet glede lasulj, pokličite našo ekipo na +386 31654958   in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Iz zbirke kakovostnih lasulj Raquel Welch ellen welle urban style  RAQUEL WELCH URBAN STYLES

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava :including monoparting – crest

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so 
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

chocolate mix, chocolate mix, mocca mix, hazelnut mix, darksand mix, sand mix, sandyblonde rooted, lighthoney mix, salt/pepper rooted, smoke mix, snow mix

Dodatne informacije

Barva Ellen Wille

, , , , , , , ,

Barvna karta Ellen Wille

TOP