FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulja Peru new Mono ****)

 385,50

Počisti

Opis

Mono lasulja iz zbirke Raquel Welch Urban Styles je eden izmed naših najboljših prodajalcev za kratke kose.

Ta slog je izjemno enostaven za vzdrževanje in je tako lahka za obrabo.

Ta kos je MONOFILAMENT / LACE mešanica, kar pomeni, da bo, kjerkoli boste delili Peru Mono, dala vtis, da las prihajajo iz lastne lasišča. Monofilamenti so vrhunski v udobju in realnem izgledu.

Novi Peru Mono ima tudi dodatno funkcijo HAND TIED, FULL LACE FRONT. To je vrhunec za naravno lasišče, ki ustvarja nedoločljiv konec. Odvisno od lastnega osebnega sloga lahko obrezujete ali pustite čipko spredaj. Če potrebujete nasvet glede te omamne funkcije, pokličite našo ekipo na 01484 844557 in z veseljem vam bomo pomagali.

Obrobje meri 2,5 “, tako da bo sedel sladko nad nivojem čevlja. Kratke plasti se nato odlično prilegajo v stranske plasti, ki padejo mehko tik pred ušesi.

Kratke plasti na kronski meritvi 3 “, ki ustvarjajo nežni volumen, ki bo ves čas ostajal z vami. Odlično se ugasnejo v napetost, ki meri 1,5”. Raquel Welch je britev razrezal plasti in ustvaril sodobno moderno silhueto. Kratka, sladka in zelo priljubljena.

Če nosite ta kos nad svojimi lasmi, je še vedno veliko pokritosti, čeprav je ta videz obrezana in kratka.

Novi Peru Mono je izvrstno zgrajen del, ki je moderen in neverjetno udoben za nošenje. Kratek, obsežen videz, ki je izjemno trenden.

Iz zbirke kakovostnih lasulj Raquel Welch ellen welle urban style  RAQUEL WELCH URBAN STYLES

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava : Monofilament + wefted + lacefront

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so 
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

espresso mix, darkchocolate mix, hotchocolate mix, chocolate mix, mocca mix, nougat rooted, tobacco rooted, darksand rooted, sand mix, caramel mix, champagne mix, auburn mix, pearl mix, salt/pepper mix, darksnow mix, snow mix

 

Dodatne informacije

Barva Ellen Wille

, , , , , , , , , , , , , , ,

Barvna karta Ellen Wille

TOP