FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulja Panama Raquel Welch Urban Styles **

 240,25

Počisti

Opis

Kakovostna lasulja Panama Hi Mono iz kolekcije Raquel Welch Urban Styles je čudovita, kratek lasulja z daljšimi plastmi, skupaj z izvrstno zgornjo konstrukcijo. Samo čudovito!

TOP površina te lasulje je bila v celoti RAVNANA, tako da je videz čim bolj naraven. To je čisti MONOFILAMENTNI kos, kar pomeni, da bo, kjer koli delaš lasuljo, dala vtis, da dlake prihajajo iz lastne lasišča. HAIRLINE ima izvrstno funkcijo LACE FRONT. To je že predrezano, kar ustvarja nevidno linijo las, ki je nezaznavna.

Obrobje meri 3,5 “in je bil precej redčen, da bi ustvarili šopek učinek. Kronske plasti izmerijo 3,5” in imajo nekoliko zaobljene nasvete, ki mehča vaš videz.

Plasti na zadnji strani Panama Hi Mono imajo mehak volumen. Čeprav bo hrbet naravno sledil vašemu kontu ….. se silhueta ne bo držala na glavi.

Obstaja veliko pokritosti, če nosite ta kos nad svojimi lasemi.

Lahka lasulja, ki je neverjetno preprosta za vzdrževanje. Daljše plasti na vrhu dodajo ženski twist v to kratko in sladko lasuljo. Panama Hi Mono je čudovita kakovostna lasulja, ki je bila ustvarjena na najvišji ravni.

Iz zbirke kakovostnih lasulj Raquel Welch ellen welle urban style  RAQUEL WELCH URBAN STYLES

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava : including mono-crown – curl

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so 
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

Barve :cblack, chocolate mix, hazelnut mix, bernstein rooted, darksand rooted, sand mix, champagne rooted, champagne mix, aubergine mix, darkauburn mix, auburn rooted, flame mix, ginger rooted

Dodatne informacije

Barva Ellen Wille

, , , , , , , , , , , , ,

Barvna karta Ellen Wille

TOP