FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulja kratka Richmond Mono Raquel Welch Urban Styles

 280,25

Počisti

Opis

 

Richmond Mono lasulja iz zbirke Raquel Welch Urban Styles je lepa, kratka lasulja z mehkimi plastmi na vrhu. Moderen in enostaven za nošenje, skupaj z izvrstno zgornjo konstrukcijo. Lepo!

Ta kos je gradnja mešanice Monofilament / čipke, kar pomeni, da bo povsod, kjer delite Richmond Mono, dala vtis, da las prihajajo iz lastne lasišča. Monofilamenti so vrhunski v udobju in realnem izgledu.

Richmond Mono ima tudi dodatno funkcijo ročno vezane, polne čipke fronte. To je vrhunec za naravno lasišče, ki ustvarja nedoločljiv konec. Odvisno od lastnega osebnega sloga lahko obrezujete ali pustite čipko spredaj.

Če potrebujete nasvet glede te omamne funkcije, pokličite našo ekipo na +386 31654958   in z veseljem vam bomo pomagali.

Obrobje meri 4 “in ga lahko nosite čudovito ob strani. Stranske plasti so bile mehko odrezane na uho, jih lahko nosite pred ali za … izbira je vaša.

Kronske plasti so bile redčene in teksturirane, tako da je bil dosežen resnično realen videz. Merijo 4 “in je subtilna dvigala, ki bo ostala z vami ves dan, vsak dan. Wow faktor za Richmondovo lasuljo je osupljiva silhueta na hrbtni strani tega dela. Zmešana je in popolnoma končana, tako da sledi Vašo naravno obliko na hrbtni strani vaše glave. Obstaja rahel val, da dodate pridih količine … vse te pametne dotike zagotavljajo, da bo vaša lasulja izgledala kar se da realistično.

Vložni sloj meri 2,5 “in se bo prilegal vašemu izrezu. Obstaja veliko pokritosti, če nosite ta kos nad svojimi lasemi.

Richmond je sodobna, kratka lasulja, ki je neverjetno enostavna za vzdrževanje. Lep razrez, ki ima vrh Monofilamenta, tako da vaš videz ne bo zaznan!

 

Iz zbirke kakovostnih lasulj Raquel Welch ellen welle urban style  RAQUEL WELCH URBAN STYLES

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava :Monofilament + wefted z lacefront 

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so 
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

chocolate mix, chocolate mix, mocca mix, hazelnut mix, darksand mix, sand mix, sandyblonde rooted, lighthoney mix, salt/pepper rooted, smoke mix, snow mix

Dodatne informacije

Barva Ellen Wille

, , , , , , , , , , , ,

Barvna karta Ellen Wille

TOP