STE POZABILI PODATKE?

Pustna lasuljDivjakinja sivi črni naglavni trak Prazgodovinski človek Model: VK-91530

67,10 

Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-91530 Kategorije: , , , , Oznake: , , ,

Opis

Popolnoma divja, sivo-črna lasulja za ženske in moške, ki jo je mogoče le malo ukrotiti z naglavnim trakom – barbarski, brezčasen slog, ki je prav tako primeren za kostum pračloveka kot za svet po apokalipsi, zrcali v slogu osemdesetih. Ne potrebujemo drugega junaka!

Cool party lasulja WIG ME UP ® iz sintetičnih vlaken, paša za oči na vsaki kostumski zabavi! Majhna teža in obdelava na zračni mrežici za lase zagotavljata udobno prileganje. Zahvaljujoč mrežici za lase se lasulja prilagodi vsaki velikosti glave, vendar z maksimalnim obsegom glave 62 cm.

Brand

vk

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

Tema

,

Lasulja tip

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP