STE POZABILI PODATKE?

Pustna lasulja indijanka s kitkami in peresom Model : VK-WG-7001

44,76 

Product Code: N/A EAN: 4260451456603 Šifra: VK-WG-7001 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Preprosto čudovita lasulja za kostumografijo kot Indijanka – dolgi črni lasje so perforirani v dve debeli, dolgi pletenici. Lasulja je zaključena z gumijastim elastičnim trakom in dvema peresoma. Barvna koda: ZA103. Dolžina: približno 60 cm. Material: Tekstilne komponente 100% poliester. Vsebuje netekstilne dele živalskega izvora.

Cool WIG ME UP ® zabavna lasulja iz sintetičnih vlaken, ki pritegne pozornost na vsaki kostum zabavi! Majhna teža in obdelava na zračni mrežici za lase zagotavljata udobno prileganje. Zahvaljujoč mrežici za lase se lasulja prilagodi poljubni velikosti glave, vendar največ 62 cm obsega glave. Poceni in diskretna dostava.

Material: Tekstilne komponente 100% poliester. Vsebuje netekstilne dele živalskega izvora.
Model: WG-7001
Novo z nalepko
Barvna koda: ZA103
Dolžina: približno 60 cm

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

Tema karneval

Lasulja tip

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

Morda vam bo prav tako všeč…

TOP