STE POZABILI PODATKE?

Pustne moške lasulje Drakula VK-29938B

47,58 

Product Code: N/A Šifra: VK-29938B Kategorije: , , , Oznake: , ,

Opis

Dolga in obvladljiva drakula lasulja, črna z belo  in sivo. Moška lasulja, npr. primerna za princa teme, vampirje, vudu duhovnike, šaman in dracula. Kot ženska lasulja je še vedno čarovnica za kopanje krvi ali duh, ki izvleče zeliščarja iz njega.

Barvna koda: ZA103-ZA60. Dolžina: približno 55 cm.

 

Lasulja je narejena iz sintetičnih vlaken, ki pritegne oči na vsak kostum za zabavo! Majhna teža in obdelava na dihalni mrežici omogočata udobno prileganje. Skozi mrežico za lasišče se lasulja prilagodi velikosti glave, največjemu obsegu glave 62 cm. P

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP