STE POZABILI PODATKE?

Wave Deluxe | Hair Power | Sintetična lasulja | RAZPRODANO

Product Code: N/A Šifra: EW-HP-WAVE-D Kategorija: Oznake: , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Wave Deluxe | Hair Power | Sintetična lasulja  |  RAZPRODANO

Opis

Wave Deluxe iz kolekcije Hairpower, ki jo je ustvarila Ellen Wille, je urejen videz, ki oddaja prefinjenost in razred. To je lep, klasičen slog, ki je lahek in zračen.

TOP & CROWN območje te lasulje ima konstrukcijo čiste, ročno izdelane, MONOFILAMENTNE. To pomeni, da kjerkoli delite lasuljo, boste imeli vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. Obstaja dodatna značilnost FULL LACE FRONT. To je najboljša naravna linija las, ki ustvarja neopazno končno obdelavo.

Obrobje meri 21 cm in ga lahko nosite na stran. To se popolnoma zlije v mehke, spogledljive plasti, ki padejo proti obrazu.

Plasti krone, ki merijo 22 cm, imajo subtilno “valovito” dvigalo, ki se popolnoma ujema z zadnjimi plasti. Laserska lasulja Wave Deluxe ima popolnoma naravno gibanje, ki bo zagotovilo, da vaš videz ni mogoče zaznati. Odklon in večina premikov sta bolj definirana na namigih.

Celotna dolžina od konice do krošnje je 31 cm. Obstaja veliko naravnih gibanj in nihanje s to žensko lasuljo. Silhueta je povsem naravna z nežno zaobljenostjo na hrbtu.

Ta ženski slog je najbolj dovršen! Razred in milost so popolne besede, ki opisujejo to čudovito, žensko lasuljo. Všeč nam je bilo, kako ste nam v koraku dali odskok. Vidiš, če lahko isto stori za tebe?


 

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Wave Deluxe | Hair Power | Sintetična lasulja  |  RAZPRODANO

Dodatne informacije

Izberi barvo HP

, , , , , , ,

Lasulje dolžina las

Kolekcija

Lasulje izdelava kapice

, ,

Lasulje material las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP