STE POZABILI PODATKE?

Lasulja Hairpower Vogue | RAZPRODANO

Product Code: N/A Šifra: EW-HP-Vogue Kategorija: Oznake: , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Lasulja Hairpower Vogue  | RAZPRODANO

Opis

Vogue iz kolekcije lasnih las Ellen Wille je dolga, teksturirana ženska lasulja z nežnimi potmi.

Dolgi robovi merijo 15 cm in jih lahko nosite ob strani. To bo vaš obraz popolnoma odprlo in mehko obokalo vaše lastnosti s privlačnim orisom. Če najdete dolge robu, ga lahko vedno pokličete profesionalno.

Plasti krone so dolge, polne teksture in so laskave dolžine, ki so ženstvene in moderne. Celotna dolžina te dolge lasulje od konice do krošnje je 53 cm. Lepota te lasulje je spreminjanje gostote skozi kos. Hrbet je bil razredčen, da bi ustvaril bolj realistično obliko. Prav tako je bil perjan, tako da so mehki, subtilni premiki, ki spretno ustvarja veliko naravnega gibanja.

TOP območje te lasulje ima OPEN WEFTS. To je bilo strokovno zasnovano tako, da omogoča kroženje zraka, kar zagotavlja, da je lahek in hladnejši od tradicionalnih pokrovčkov. Odsek TOP ima tudi osrednji trak vzorčastega materiala. Na območju krošnje je krožni del čistega MONOFILAMENTA. To pomeni, da kjerkoli delite lasuljo na tem odseku, boste imeli vtis, da lasje prihajajo iz lastne lasišča. Na levi strani je majhna LACE FRONT, ki bo ustvarila vtis, da izgleda las na tem področju. kot da prihaja iz tvojega lasišča.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava lasulj - Lasulja Hairpower Vogue  | RAZPRODANOIzdelavi lasulj

ring barvnka karta - Lasulja Hairpower Vogue  | RAZPRODANO Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Lasulja Hairpower Vogue  | RAZPRODANO

Dodatne informacije

Izberi barvo HP

, , , , , , , ,

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP