STE POZABILI PODATKE?

Ellen Wille Expert Care Intensive Recovery Mask za naravni las

23,18 

Product Code: N/A Šifra: EWN-RECOVERY Kategoriji: , Oznake: , , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Ellen Wille Expert Care  Intensive Recovery Mask za naravni las

Opis

Ta maska ​​je posebej zasnovana za vse modele z naravnimi lasmi (in tudi za modele iz mešanih vlaken).

Naravni lasje, ki se uporabljajo pri izdelavi lasulje, so bili podvrženi številnim kemičnim postopkom in so zato zlahka izpostavljeni dehidraciji. Ta maska ​​zagotavlja potrebno hidratacijo, lasem vrača mehkobo in svetlost.

Priporočamo, da to uporabite enkrat na teden, da zagotovite intenzivno regeneracijo za vas lasersko lasuljo ali lasuljo.
Človeška laserska intenzivna maska za obnovitev iz Ellen Wille je bogata in negovalna maska za popravilo las, ki zagotavlja dolgotrajno prehrano in nego. Idealen je za obnovo tega sijaja in sijaj v vaši laserski lasulji ali lasni vložki.

Kako uporabiti?
Preprosto dodajte 1-2 “orehove” velikosti v lase. Nežno se razprostira od korenin do konic, tako da lase držite v isti smeri.

Pustite na lasuljo ali lasulji približno 5-10 minut. Nato temeljito sperite masko za lase. Svetujemo vam, da pustite lasuljo ali lasni vložek naravno posušite na stojalo za lasulje ali katero drugo možnost. Ne pozabite tudi, da ne ščetite svojega dela, ko je mokra.

Velikost steklenice: 200 ml

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 66x60 - Ellen Wille Expert Care  Intensive Recovery Mask za naravni las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

Morda vam bo prav tako všeč…

TOP