STE POZABILI PODATKE?

Jay | HAIRforMANce | Heat Friendly Sintetični | Toupet

459,94 

Počisti
ellen wille 50th 66x60 - Jay  | HAIRforMANce | Heat Friendly Sintetični  | Toupet

Opis

Jay | HAIRforMANce | Heat Friendly Sintetični | Toupet Ellen Wille izraža zaupanje z rafiniranim gospodom. Ta čisto izrezan videz je brezčasen. Nova visoko vročinska vlakna posnemajo videz bioloških las, poleg tega pa omogočajo toplotno oblikovanje do 300 stopinj F. za vzdrževanje brez stresa.! Sprednji del čipke ponuja brezšivno naravno barvo las, ki omogoča večjo vsestranskost in videz stran od obraza. Jay odlikuje izjemno tanka monofilamentna konstrukcija z vsakim pramenom las, ki je na podlago strokovno privezan. Za to zasnovo ni potrebno prilagajanje le malo. Jay je del kolekcije HAIRforMANce. Priporočamo, da uporabite izdelke StylingMark Styling za vzdrževanje in skrb za vaše sloge Ellen Wille.

POSEBNE ZNAČILNOSTI

Čipka spredaj – Pripravljena za nošenje in praktično nevidna oblika, ki daje obliko glave, ustvarja naravno linijo las za vsestransko oblikovanje.
100% ročno vezani – Ročno vezani, da ustvarite videz naravne rasti las.
Visoko toplotno vlakno – Pripravljeno za obrabo, predhodno oblikovano in zasnovano tako, da je prilagodljivo, in toplotno oblikovano do 300 stopinj F.

Vrsta izdelka: moški Toupet
Teža izdelka: 2 oz
Kolekcija: HAIR za MANce
Velikost pokrovčka: 8,6 “x 5,1”
Konstrukcija pokrovčkov: 100% ročno vezana | Fino monofilament | Poliuretanski rob | Čipke spredaj
Vrsta las: visoko toplotno sintetično vlakno
Približna dolžina: 3,9 “- 5,1”
Barve las
Barva se pokaže nekoliko drugače glede na lasna vlakna ali slog. Vsaka prikazana barvna fotografija ali fotografija se lahko razlikujeta od zaslona do zaslona, ​​kot tudi barvne serije las, ki ga izberete. Ti vzorci so zasnovani tako, da vam omogočajo dobro predstavo o barvi, vendar se lahko razlikujejo od lasulje do lasulje.

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 66x60 - Jay  | HAIRforMANce | Heat Friendly Sintetični  | Toupet

Dodatne informacije

Izberi barvo HfM

, , , , , , ,

Kolekcija

Izdelave kapice

, , ,

Material :

TIP

TOP