STE POZABILI PODATKE?

Moška lasulja Hairformance Jay toupet

459,94 

Počisti

Opis

Jay avtorice Ellen Wille izraža zaupanje z rafiniranim gospodom. Ta čisto izrezan videz je brezčasen. Nova visoko vročinska vlakna posnemajo videz bioloških las, poleg tega pa omogočajo toplotno oblikovanje do 300 stopinj F. za vzdrževanje brez stresa.! Sprednji del čipke ponuja brezšivno naravno barvo las, ki omogoča večjo vsestranskost in videz stran od obraza. Jay odlikuje izjemno tanka monofilamentna konstrukcija z vsakim pramenom las, ki je na podlago strokovno privezan. Za to zasnovo ni potrebno prilagajanje le malo. Jay je del kolekcije HAIRforMANce. Priporočamo, da uporabite izdelke StylingMark Styling za vzdrževanje in skrb za vaše sloge Ellen Wille.

POSEBNE ZNAČILNOSTI

Čipka spredaj – Pripravljena za nošenje in praktično nevidna oblika, ki daje obliko glave, ustvarja naravno linijo las za vsestransko oblikovanje.
100% ročno vezani – Ročno vezani, da ustvarite videz naravne rasti las.
Visoko toplotno vlakno – Pripravljeno za obrabo, predhodno oblikovano in zasnovano tako, da je prilagodljivo, in toplotno oblikovano do 300 stopinj F.

SKU: EWJAY
Vrsta izdelka: moški Toupet
Teža izdelka: 2 oz
Kolekcija: HAIR za MANce
Velikost pokrovčka: 8,6 “x 5,1”
Konstrukcija pokrovčkov: 100% ročno vezana | Fino monofilament | Poliuretanski rob | Čipke spredaj
Vrsta las: visoko toplotno sintetično vlakno
Približna dolžina: 3,9 “- 5,1”
Barve las
Barva se pokaže nekoliko drugače glede na lasna vlakna ali slog. Vsaka prikazana barvna fotografija ali fotografija se lahko razlikujeta od zaslona do zaslona, ​​kot tudi barvne serije las, ki ga izberete. Ti vzorci so zasnovani tako, da vam omogočajo dobro predstavo o barvi, vendar se lahko razlikujejo od lasulje do lasulje.

Dodatne informacije

Barva HfM

, , , , , , ,

TOP