FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulja moška Ellen Wille Hairmania Jason Toupet 5*

 498,50

Lasulja moška Ellen Wille Hairmania  100% ročno narejen taupet,sintetični las

Opis

Lep in eleganten Jason taoupe se odlično prilega v vaše lase in izžareva moški šarm 100% ročno delo –  handmade – ročno tkanje ;

material: sintetični las

Proizvajalec:

Dodatne informacije

Barva HAIRforMANce

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Izbira lasulje

Če imate težave pri izbiranju prave barve za lasuljo ali barvno karto las , vam lahko pomagamo. Svetovali  vam bodo naši  izkušeni strokovnjaki, vižisti,  ki že čakajo da jih pokličite za  pomoč pri iskanju vašega  sloga in barve lasulje, ki jo želite.

Lasulje imajo moč, da popolnoma spremeni vaš pogled!

Popolna lasuljo  je treba dopolniti tako k tonusu kože in obliki obraza. Vaša  barva las in barva  kože ima velik vpliv na vaš splošen videz. To je tudi razlog, zakaj je temperatura barve pomembno pri izbiri barve lasulja!
Barva  temperature se preprosto nanaša na hladen ali topel ton.Ti  topli in hladni toni so ključnega pomena pri iskanju najbolj prave lasulje.  In nikoli ne pozabi: Makeup ima moč, za vsako barvo las !

Izbira barve je lahko pravi izziv, še posebej v kolikor so  lasulje  v kar 40 različnih barvah. To so zapletena dejstva , da se  lahko ena ideja rjave  barve razlikuje od druge rjave. Črke in številke v opisu barv prihajajo iz barvnega sistema, ki se imenuje barvna koda, ki jo je lasni proizvajalci razvijajo na  temeljih  naravnih barvah človeških las.
Črne barve v  razponu od 1 do 1B,
Rjave  od 2 do 12, in
Blond  od 14 do 26.
Platinum barve so blondinke z manj toplote v njih.
613 je zlato platine, ki je popolno ravnotežje med blond in platine.
Platinum barve v razponu od 22 do 23, nato pa skok od 101 do 104, ki imajo več pepela v njih.
Siva družina gre od 34 do 60 let.
Rdeča družina je razdeljena med naravnimi rdečimi in živahne rdeče.
Naravni rdeče v razponu od 27 do 33
Živahne rdeče v razponu od 130 do 134

Priporočamo, da preverite vsako znamko in na naši spletni  strani   več informacij o barvnih proizvajalec barvnih kart lasulj. In ne pozabite, če potrebujete pomoč za  barvno izbiro, ne oklevajte, da pokličete enega od naših izkušenih strokovnjakov , ki vam pomaga najti popolno barvo.

Sedaj lahko nakupujete  bolj samozavestno, saj  veste, kakšno barvo  najti  in katera vam najbolj ustreza k vašemu obrazu.

Naši prispevki  : 

Glede pričeske k obrazu  preberite naš prispevek :  Oblika obraza in frizura 

V kolikor želite vedeti več o sam izdelavi lasulje preberite prispevek:   Izdelava lasulj

TOP