FORGOT YOUR DETAILS?

Latifa YONA kapa turban Ellen Wille

 50,00

Šifra: EWL-YONA Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Yona Turban je iz zelo lepe serije oblek iz Latifa. Odličen za kakovost, udobje in slog. Čudovit turban, ki bo to sezono dopolnjeval večino vaše garderobe.

Latifa YONA kapa turban Ellen Wille

Ta turban je neverjetno mehak in udoben, ki nežno sedi in izgleda neverjetno eleganten. Za dodatno črto sloga obstajajo 4 subtilne, a čudovite barve, za katere lahko izbirate. Obstaja dodatna značilnost za vaš videz, ki vključuje cvetni učinek na strani.

Včasih turbani lahko sedijo ravno proti glavi, toda s cvetjem in mehkim materialom Yona turban laskavi na vašo silhueto.

Turbani so zelo trendi in moderni. Zdaj lahko prepričate, da se boste počutili udobno ves dan, vsak dan … kot tudi biti trendy!

Material:
95% Bamboo / 5% Lycra

Stopite ven z zaupanjem in in bodite popolni in prekrasni!
Blagi in svež zrak ter žarki sončne svetlobe nam želijo preživeti več časa zunaj. Z novimi modeli Ellen’s Headwear – pokrival  ste popolnoma pripravljeni za prihajajoče, toplejše dni!

Izkoristite spomladi in se oblecite – z modnimi kosi in nezahtevnim letnim udobjem. Izjemno udobni so tudi naši zračni bambusov  top modeli pokrival.

Poglejte  si naše najnovejše modne sloge za ženske, ki ste izgubile lase. Naši klobuki za izpadanje las so visoko kakovostni in skrbno smo skrbeli za vsak stil, tako da vemo, da dosežejo visoke standarde. Imamo širok izbor čudovitih slogov iz prefinjene zbirke  in barvnih užitkov pokrival iz serije Ellen Wille Latifa

 

Ellen je HEADWEAR

Dodatne informacije

Latifa

, ,

TOP