FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulja valovita PURE!POWER TRINITY 100% Remy človeški las

 1.890,25

Počisti

Opis

Novi modeli iz zbirke PURE!POWER ELLEN Wille 100% Remy človeški las

Vsi modeli so izdelani iz kakovostnega las Remy in so na voljo v številnih naravnih barv.

Občutljiva skušnjava. Dolgi, svileni valovi ležijo na ramenih , da vaš obraz dobi naraven videz.

Visoka kakovostna izdelava.

Dolžina las: pribl. 38 cm

Izdelava :  100% NARAVNI LASJE – Mono-Handgeknüpft Filmansatz več o izdelavi lasulj  – preberite več v članku v našem blogu :

tRinity Plus, ki ga Ellen Wille je srednja dolžina človeškega lasnega boba z evropskim duhom. 100% Remy človeški las je razrezana v sodobno silhueto in je sestavljena iz 50/50 mešanice kitajskih in indijskih las, predelanih za ohranjanje celovitosti in sijaja. Lase lahko oblikujete gladko, super ravno ali dodate trendovske valove plaž. Ročna čipkasta sprednja stran je pripravljena za uporabo iz škatle in se zlije z vsemi toni kože. Z roko vezanim monofilamentnim vrhom se ustvari osnova, podobna lasišču, in se lahko razcepi na obeh straneh ali navzdol po sredini. Strani in hrbet so ročno vezani in prevlečeni s silikonom, da zagotovijo varen in udoben oprijem.

Čipkast spredaj se razprostira od ušesa do ušesa in vam omogoča, da lasje obdržite nazaj ali za ušesom. Vrh monofilamenta je ročno vezan, da vam daje naravni videz in dodaja gibanje, da spremenite svojo pričesko. Strani in hrbet so ročno vezani, da vam omogočajo vsestranskost in udobje stylinga. Ta slog je prišel naravnost iz škatle, vendar priporočamo, da pranje in styling las, preden ga nosite. Za najboljše rezultate priporočamo sušenje in stiskanje s toploto.

 

POSEBNE ZNAČILNOSTI

Čipke spredaj
100% ročno vezana
100% Remy človeške lasje
Monofilament Top
Silikonsko prevlečeno kapo
Vložki brez ušesnih ušes
Nastavljivi Velcro trakovi

Teža izdelka: 4,3 oz
Zbirka: Pure Power by Ellen Wille
Velikost kapice: Povprečno
Konfiguracija: 100% ročno vezan, monofilament, čipkasta sprednja stran
Tip las: Remy človeška las
Idealna oblika obraza: Diamond, srce, podloga, ovalna, hruška, okrogla, kvadratna
Približna dolžina: Spredaj 9,75 “| Krona 12” | Strani 9,5 “| Nape 7,75”

Izdelava lasulj: Kapa lasulje – ključ do dobre lasulje

Za prikaz  barv kliknite pomoč pri izbiri !

Barve  :  espresso mix, darkchocolate mix, chestnut mix, chocolate mix, mocca rooted, bernstein mix, sandyblonde rooted, champagne mix, lightchampagne rooted, softcopper rooted

Monofilament ;lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las, vendar jih lahko nosi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči.Lasulje so lahke in mehkejše na otip. 

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo  lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz- mono-filament, zaradi tega lase lahko prosto oblikujete in češete.

Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite,  ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

 

Dodatne informacije

Barve purepower!

, , , , , , , , ,

Video

TOP