FORGOT YOUR DETAILS?

Perucci next generation lasulja APP***

 225,75

Počisti
Šifra: PERUCCI-APPKategorija: Oznaki: ,

Opis

Ellen Wille App lasulje je popolnoma neobdelan slog, ki dokazuje, da rezi pixie delajo prav tako na kravatih laseh preveč. Mehki, naraven videz kodrijo obkrožajo vaš obraz, da zagotovijo videz, ki je prepričan, da bo obrnil glavo.

APP lasulja je del kolekcije Ellen Wille Perucci – NEXT GENERATION WIGS!

POSEBNE ZNAČILNOSTI

Čipkasta sprednja stran – ročen, pripravljen za nošenje in skoraj neviden. Čipkasto spredaj ustvarja naravno videz lasišča za vsestranskost styling-a.
Sintetična dlaka – sintetična vlakna ohranja svoj stil tudi s pranjem in zahteva veliko manj vzdrževanja kot človeška las ali topla vlakna.
Velvet podloženi ušesni zavihki – vsebujejo žico, ki se nagiba, da ustreza obliki vaših templjev. Zgrajen z mehkim, žametnim materialom za dodatno udobje.
Nastavljivi gladki trakovi za trakove – Mehki trakovi se prilagajajo do 1/2 palca v obe smeri, da se doseže bolj udobno in varno prileganje.
Osnovna kapica [imenovana tudi Capless] – Ta lahka kapica je sestavljena iz presledkov med vitekami, ki omogočajo prezračevanje, da ohladi vašo lasišče.

Pravi videz lasulje! S to lasuljo z imenom  “app” mehkimi in naravno videnimi kodri vam bo dala  popolen slog  za to modno sezono!

 

 

Izdelava : Wide lacefront!

Perucci zbirka lasulj je navdih ustvarjalnosti modnih prestolnic, vključno Pariza, Milana in New Yorku, Perucci stili so za modno žensko, ki se ne boji tvegati …

Vedno najnovejši modni trendi.

Perucci ponuja kakovostno lase, odlične frizure in bogate barve.

 

 

Barve : espresso rooted, darkchocolate rooted, chocolate rooted, lightbernstein rooted, sandyblonde rooted, champagne rooted, hotaubergine mix, safranred mix, pearlblonde rooted

Dodatne informacije

Barva perucci

, , , , , , ,

Barve Perucci

Video

TOP