FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulja kratka Urban style Beverly MONO ****)

 399,50

Počisti
Šifra: EW-BEVERLYKategorija: Oznake: , ,

Opis

Iz zbirke Raquel Welch ellen welle urban style

Lasulja Beverly Mono iz kolekcije zbirke Raquel Welch Urban Styles je izjemno sodoben in izjemno naraven videz.

Ta kos je MONOFILAMENT / LACE mix mešanica, kar pomeni, da bo, kjer koli boste del Beverly Mono, dala vtis, da las prihaja iz lastne lasišča. Monofilamenti so vrhunski v udobju in realnem izgledu.

Beverley Mono ima tudi dodatno funkcijo HAND TIED, FULL LACE FRONT. To je vrhunec za naravno lasišče, ki ustvarja nedoločljiv konec. Odvisno od lastnega osebnega sloga lahko obrezujete ali pustite čipko spredaj.

Obrobje meri 4 “in je bilo perfektno pernato, da bi ustvarilo šibek učinek. WOW faktor za Beverly Mono je, da se na desni strani meša mešanica in podaljša v daljšo dolžino. To je le na desni strani, Funky asimetrični slog.

Krona je vgrajena v volumen, ki bo ostala z vami ves dan brez pada. Kronska plast meri 4 “, zato je tudi tanjša višina. Hrbtna silhueta Beverly Mono laskavi, saj ima rahlo zaokrožene plasti, ki dajejo mehko polnost v pogledu na hrbet. Nekatere lasulje se držijo na zadnji strani glave, Zaradi česar so videti lažne, vendar je Raquel Welch s to lasuljo izpopolnil naravni videz.

Skozi Beverly Mono je zelo prefinjen val. Ta pametna tehnika doda glasnost tej lasulji, prav tako kot bolj ženstven twist. To zagotovo ni ostro rez, ampak lep in privlačen slog.

Nahrbtnik meri 2 “in ima nedoločljiv vrat, ki je realističen in živahen. Zamašek je zožen s čistimi plastmi, ki so mehke in ženstvene.

Naše stranke radi nosijo lasuljo  Beverly Mono, saj je neverjetno lahka, merjena le 2,25oz, prav tako pa je enostavna za vzdrževanje.

Presenetljiv videz, ki ga lahko zanesete na ves dan, vsak dan ….. skupaj z izvrstno zgornjo konstrukcijo. Izjemno čudovito!

Lasuljo zbirke Raquel Welch Urban Styles je kratka pričeska za sijoč videz.

RAQUEL WELCH URBAN STYLES

Mono toplotno odporna lasulja, kateri se lasje povrnejo v prvotno stanje po pranju ali česanju , tako kot človeški lasje.

Lasulja Mono ima imitacijo človeške kože, je lahka, zračna in seksi. Chic lasulja za najzahtevnejše ženske.  Mono ponuja vrhunski stil, moderno in elegantno kratko lasuljo. 

Pokrovček je monofilament top in čipke spredaj zaradi  katerih  ima naravni videz vašo lasišča in ten kože.

Ta je zelo lahek in kot nalašč za tiste, ki imajo občutljivo lasišče, ki so v procesu kemoterapije, ali tiste, ki trpijo zaradi alopecije.
Vsak las je skrbno zasnovan tako, da simulira naravno rast las, ki ustvarja lep realističen videz. Narejena je z uporabo najboljših materialov in kakovosti značilnosti vrhunske lasulja tehnologijo za ustvarjanje , je čudovitega izgleda.

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava : Monofilament + wefted ;

monoparting – rest Teil-Monofilament

Preberite članek :

Izdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

 

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

 

 

Barve : espresso mix, chocolate mix, mocca mix, lightcoffee mix, bernstein rooted, sandyblonde mix, sand rooted, darkauburn mix, ginger rooted

 

Dodatne informacije

Barva Ellen Wille

, , , , , ,

Barvna karta Ellen Wille

TOP