FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulja srednje dolga Urban style Atlantic MONO ***)

 252,00

Počisti
Šifra: EW-ATLANTICKategorija: Oznaki: ,

Opis

Iz zbirke Raquel Welch ellen welle urban style

Lasuljo zbirke Raquel Welch Urban Styles je kratka pričeska za sijoč videz.

Lasulja Atlantic Mono Part iz kolekcije Raquel Welch Urban Styles je ženska, elegantna in popolna pri ustvarjanju iluzije, da so to kot vaši lasje.  Mehka občutljivost na dotik in udobna notranja zgornja meja … združena skupaj sta odlična kombinacija za omamljanje lasulje.

Ta slog ima odprt rob, ki meri približno 10 cm. Atlantic Mono ima tudi Monofilament, ki se pestro razteza na čipko. Pomembne lastnosti, ki pomagajo ustvariti iluzijo, da lasje prihajajo iz lastne lasišča.

 

RAQUEL WELCH URBAN STYLES

Mono toplotno odporna lasulja, kateri se lasje povrnejo v prvotno stanje po pranju ali česanju , tako kot človeški lasje.

Lasulja Mono ima imitacijo človeške kože, je lahka, zračna in seksi. Chic lasulja za najzahtevnejše ženske.  Mono ponuja vrhunski stil, moderno in elegantno kratko lasuljo. 

Pokrovček je monofilament top in čipke spredaj zaradi  katerih  ima naravni videz vašo lasišča in ten kože.

Ta je zelo lahek in kot nalašč za tiste, ki imajo občutljivo lasišče, ki so v procesu kemoterapije, ali tiste, ki trpijo zaradi alopecije.
Vsak las je skrbno zasnovan tako, da simulira naravno rast las, ki ustvarja lep realističen videz. Narejena je z uporabo najboljših materialov in kakovosti značilnosti vrhunske lasulja tehnologijo za ustvarjanje , je čudovitega izgleda.

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava :  monoparting – crest
material: sintetični lasje z lacefront

Preberite članek :

Izdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Prikazana barva : Čokolada Mix

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

 

 

Barve :black, espresso mix, chocolate mix, tobacco rooted, bernstein rooted, sandyblonde rooted, champagne mix, cinnamon rooted, flame rooted, safranred rooted, cognac mix

 

Dodatne informacije

Barva Ellen Wille

, , , , , , , , ,

Barvna karta Ellen Wille

TOP