FORGOT YOUR DETAILS?

Srednje dolga lasulja Fresh Hairpower *** bob frizura

 340,50

Počisti

Opis

Bob frizura z gladkim korakom, ki odpira veliko možnosti. Ujema in sedi – od rock koncerta do opere. Bob pričeske, poznane tudi kot paž pričeske, spadajo med tiste klasične frizure, za katere se zdi, da nikoli ne gredo iz mode.

Najboljša stvar paž frizur je v tem, da pristajajo različnim strukturam las. To pomeni, da skoraj vedno ohranijo tako obliko kot ste jo imele, ko ste prišle iz salona in jo lahko z nič ali malo truda vzdržujete tudi doma.

Izdelava : including monoparting – crest

 

Barve :espresso mix, chocolate rooted, hazelnut mix, lightbernstein mix, sandyblonde rooted, champagne rooted, ginger mix, darkauburn mix

Za nego vaše lasuljo morate uporabiti tudi poseben šampon za nego sintetičnih las.Nikoli ne ščetkajte lase, ko so mokri naj se posušijo na stojalu za lasulje.

Sintetični las je občutljiv na toploto (vroča voda, sušilnik za lase, gretje, pri odpiranju pečico, …)

Preberite več o ellen-cap-monofilament   izdelavi lasulj ter o različnih barvnih  kartah lasuljellen-ring-color

Iz škatle – pripravljen nositi!
Svetovna najlepša prodajna kolekcija, ki je vedno priljubljena kolekcija las, vam predstavlja prireditve z visokimi razredi, s katerimi si vsak dan izgledate in se počutite odlično. Vestni, elegantni kosi v široki paleti naravnih barv s čudovitim jamstvom in visoko kakovostjo, ki bi jo pričakovali od ellen wille!

 

 

Strokovni nasveti za lasulje

Dodatne informacije

Barve Hairpower

, , , , , , ,

Barvna karta Hairpower

barvna karta haircolor

TOP