FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulja kratka JOY HAIR SOCIETY Luxury *****))

 550,50

Počisti

Opis

 

Joy Wig by Ellen Wille je zasnovan tako, da ponuja trendovski, eleganten slog. Ta kratek kos ima stransko potegnjeno obrobje, ki kaskade vzdolž obraza. Obstajajo teksturirane plasti na hrbtni strani in na vrhu hrbta, ki jih je mogoče stiroporizirati ali pod njim. Lahka gostota zagotavlja končno udobje in občutek! Brezhibno ušesno uho, podaljšano lacefront, nudi vsestranskost stila in naravno brezšivno lasišče. Premium sintetična vlakna, ki se uporabljajo za ustvarjanje Joy, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las. Ellen Wille je laserska zbirka za lasje, ki je 100% ročno vezana, monofilamentna, s čudovito čipko. Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijo za udobno in lahno obrabo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolne izgube las.

Prosimo da preverite za razpoložljivost dobavljive  barve, ali pa pokličete naše pisarne na + 386 31654958  in klepetajte z našo ljubko ekipo za stranke.

 

Fantastično ! Luxury modeli zelo kvalitetnih  lasulj.

Najvišja kakovost izdelave !!!
Barve :espresso rooted, chocolate mix, mocca rooted, tobacco rooted, lightbernstein rooted, sand rooted, lightcaramel rooted, sandyblonde rooted, auburn rooted, ginger mix

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava :Monofilament + 100%ROČNO DELO 

Material: sintetični lasulje z  Lacefront

 

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

 

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

Dodatne informacije

Barva Hair Society

, , , , , , , , ,

TOP