FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulja HAIR SOCIETY Luxury STAR ******)

 580,50

Počisti

Opis

Star Quality je tukaj samo za vas!

Ta ženska lasulja iz zelo priljubljene zbirke Raquel Welch je lepa. Lasulje Raquel Welch imajo strokovne stiliste in oblikovalce, ki si prizadevajo ustvariti najlepše lasulje, ki so na voljo na trgu. Star Quality je popoln uspeh.

Kako boste izgledali? Soglasje v pisarnah je, da boste videti elegantno, elegantno in zelo naravno. Dolžina kakovosti Star bo poravnala ravno na rami. Ta dolžina je dovolj dolga, da bi bila žensko, ne pa tudi predolga, da bi bila preveč močna.

Ali bo videti realistično? Ta ženska lasulja je bila izglasovana kot eden naših najbolj naravnih kosov. Obrobje meri 4 “in bo zmehčalo vaš videz, saj ga lahko oblečemo na stran. Dizajnerji Raquel Welch so raztegnili denise tega sloga, tako da bo imel enako debelino kot prave lase. Če pogledate celotno 360 Pogled si lahko ogledate, kako so oblikovalci subtilno pernati nasvete. To bo zagotovilo, da bo gibanje lasulja, ko se bo dogajalo okoli vsakdanjega življenja, popolnoma resnično.

Star Ellen Wille je prefinjena, elegantna lasulja na bob  z dolgim bokom z omamljanjem gibanja. Ta videz je slaven vreden, a pripravljen za uporabo v nekaj sekundah. Obrobje pade na raven oči in se lahko z lahkoto povleče nazaj ali zmeša na stran. Popolnoma postavljene plasti so teksturirane, da zagotovijo lahkotno, zračno gibanje. Brezhibno prednje ušesne čipke za ušesne slušalke ponujajo vsestranski stil in najbolj brezšivno naravno lasišče. Premijska sintetična vlakna, ki se uporabljajo za izdelavo Ellen Wille Star, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las. Ellen Wille je laserska zbirka za lasje, ki je 100% ročno vezana, monofilamentna, s čudovito čipko.

Kaj se razlikuje glede las las? Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijo za udobno in lahno obrabo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolne izgube las. Ellen Wille.

Kje je razvajanje? To je MONOFILAMENT razdelitev, ki je na levi strani. Ta razcepitev se razteza na obrobno območje LACE FRONT. Če je vaš rob obrnjen v vetru, ste lahko prepričani, da bo zaradi gradnje še vedno videti popolnoma realno. Tudi to obliko lahko oblikujete s svojega obraza, saj LACE FRONT omogoča popolni realizem.

Všeč je Star Quality, saj je sodoben, eleganten, vendar je najpomembnejši, bo izgledal kot vaš lasten las

Prosimo da preverite za razpoložljivost dobavljive  barve, ali pa pokličete naše pisarne na

+ 386 31654958  in klepetajte z našo ljubko ekipo za stranke.

 

Fantastično ! Luxury modeli zelo kvalitetnih  lasulj.

Najvišja kakovost izdelave !!!
Barve :espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, hotchocolate mix, mocca mix, lightbernstein rooted, darksand mix, caramel mix, sandyblonde rooted, champagne rooted, salt/pepper mix, snow mix

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava :Monofilament + 100%ROČNO DELO 

Material: sintetični lasulje z  Lacefront

 

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke  in mehkejše na otip. 

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

STAR by Ellen Wille in CHAMPAGNE ROOTED | Light Beige Blonde, Medium Honey Blonde, and Platinum Blonde Blend with Dark Roots

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

 

 

 

 

Dodatne informacije

Barva Ellen Wille

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Barvna karta

ellen willw barvna karta

Video

TOP