FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulja HAIR SOCIETY Luxury Charisma

 485,00

Počisti
Šifra: EW-CHARISMAKategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Prosimo da preverite za razpoložljivost dobavljive  barve, ali pa pokličete naše pisarne na + 386 31654958  in klepetajte z našo ljubko ekipo za stranke.

Fantastično ! Luxury modeli zelo kvalitetnih  lasulj.

Najvišja kakovost izdelave !!!
Barve :espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, hotchocolate mix, mocca mix, lightbernstein rooted, darksand mix, caramel mix, sandyblonde rooted, champagne rooted, salt/pepper mix, snow mix

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava :Monofilament + 100%ROČNO DELO 

Material: sintetični lasulje z  Lacefront

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so 
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

Dodatne informacije

Barva Hair Society

, , , , , , , , ,

Nega lasulj

Kako se pere lasulja ?

 

Posodo napolnite s hladno vodo, vroča voda poškoduje lasuljo, v vodo dodajte majhno količino šampona (otroški šampon je v redu, če nimate šampona za lasulje). Nežno namažite lasuljo v vodi in pustite, da se namakate približno 3 do 4 minute. Šampon izperite v hladni vodi, nato pa z brisačo potopite odvečno vodo. Steklenico postavite na stojalo in pustite, da se posuši naravno. Če nimate stojala za lasulje, lahko kupite nekaj pečenih pločevinkah fižola ali podobno in postavite lasuljo na vrh. Najbolje je, da ne uporabljate glave polistirena, da posušijo lasuljo, saj lahko lasje raztegnejo in se ne bo suho tako hitro, kot zrak ne more krožiti. Ne žvečite ali krtačite lasulja, medtem ko je mokra. Lasulja se posuši v slogu, ki ga je kupil. Lahko ga razpršite z dopustom v kondicionerju, če je mokro, če želite. Šamponi in balzami so na voljo tukaj ………..

 

Ne uporabljajte vroče vode na sintetičnih lasuljah. Vroča voda lahko lasje lasje in vam lahko na koncu uniči. Toplota bo povzročila škodo, zato ne uporabljajte nobene vročine na lasuljo, kot so sušilec za lase, ogrevane naprave.

 

Najbolje je, če sintetično lasuljo ne perete zelo pogosto, vsakih 14 – 20 krat ko nosite je v redu.

 

Nega lasulj iz naravnih las

Za lasulje iz človeških las je težje skrbeti, kot so sintetične lasulje, saj sintetične lasulje ne potrebujejo ponovno styling enkrat opran. Človeške lasne lasulje potrebujejo več oskrbe. Ko jih operejo, gredo naravnost (ali celo zakrivljen, če ima donator lase skodrane dlake!) To je zelo težko dobiti nazaj v slog, ki ste ga imeli. Lahko uporabite ogrevane naprave, vendar je najbolje, da lasuljo posušite okoli 80%, preden jo poskušate oblikovati.

Vendar, če niste dobri pri oblikovanju lastnih las, bo morda bolje, da ga opere in stilizira strokovnjak ali se drži sintetičnih lasulje za katere je veliko lažje vzdrževanje.

TOP